Aalbæk Råbjerg Rideklub

ARR

Rideklubbens beliggenhed er unik med direkte adgang til Aalbæk Klitplantage og med Bunken, Tversted og Skagen klitplantager indenfor rækkevidde på dagsturer. Der er adgang til både Kattegat og Skagerak strandene og flere udfordrende ridestier at vælge imellem.

Rideklubben råder over en ponystald med plads til 10 opstaldninger, dertil kommer løsdriftstald med plads til 5 heste. Udearealer omfatter i alt 6.5 HA fordelt på græsfolde, springbane, dressurbane, trec og agilitybane.

ARR kan tilbyde opstaldning for medlemmer på månedsbasis og for gæster, som vil udforske vores fantastiske rideterræn kan vi tilbyde Heste Hostel. Flere oplysninger findes på siden

Medlemskab/Priser

Faciliteter

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Klubben har følgende faciliteter

⭐️ 20x60 dressurbane

⭐️ TREC forhindringsbane

⭐️ Stor springbane på græs

⭐️ Aflåst opvarmet sadelrum

⭐️ Hyggelig rytterstue

⭐️ Stald og Løsdrift

⭐️ Store folde med skov og ingen mudder

⭐️

Det er udelukkende selvpasser stald, hvor ejeren selv sørger for at lukke sin hest ud og ind, ordne boksen, købe foder,hø, strøelse m.m.

Klubbens medlemmer hjælper hinanden i dagligdagen og i øvrigt med at holde stedet vedlige og lave arrangementer.

Se mere her.

Tilbud om kæphesteundervisning
i dressur, spring, kvadrille og terrænridning.mandage fra 9. maj til 10. oktober.på rideklubbens baner.Opstart mandag den 9. maj kl. 16.30 - 18.00Henvendelse til Anne Pontoppidan tlf. 23328677
---------------------------------------------

Kursus med Maja Caspersen23-24-25. juni 2022AFLYST!Kurset er desværre aflyst p.g.a. for få tilmeldinger, men vi prøver igen næste år. Hold øje med hjemmesiden, for vi har andre kurser på vej.3 dage med Embody-Awareness og Akademisk RidekunstSe kursusbeskrivelse og tilmelding her.
----------------------------------------------
Rådhusparken Kæphesteopvisning ved indvielse af Rådhusparken 21/8-2021.Se billeder her.---------------------------------------------

Sommercamp 2021

Tirsdag den 29 juni var der kæphestedeag i ARR. Arrangementet var led i Frh. Kommunes Sommercamp 2021. 44 børn fra Skagen og Ålbæk deltog.Se billeder her.

Ledig Staldplads Rideklubben har pt. ledig staldkapacitet, så mangler du opstaldning med adgang til det omkringliggende suveræne rideterræn så kontakt os på telefon eller email og aftal gerne et besøg.Mail- og telefonnumre finder du under bestyrelsen.

Her bor vi

Rideklubbens stald og arealer ligger på
Høvej 64, 9982 Aalbæk

Medlemskab/priser

Her finder du oplysninger om
Medlemskab
Opstalding
Hestehostel

Her finder du oplysninger om bestyrelsen og links til referater.
BestyrelsenGeneralforsamlingerVedtægter mm.

Vi har et arkiv, hvor du kan finde:
Gamle billeder
Gamle nyhedsbreveGamle dokumenter